Cervesa amb aromes d’ordi i malta, amb notes torrades i de fruits secs. Té un gust neutre i lleuger amb un matís molt marcat de llúpol.
Gaudeix de les millors cerveses sense alcohol. Deixa que les dues noves receptes EG 0,0 Negra i EG 0,0 Torrada et sorprenguin.
Una cervesa de color daurat brillant que s’obté aplicant un enzim que trenca la cadena d’algunes proteïnes durant el procés productiu, entre elles, el gluten.
Una cervesa de color ambre amb aromes perfumats, cítrics i especiats. En boca té un gust dolç que dóna pas a una acidesa que aporta una agradable sensació refrescant.
Cervesa de malta, arròs i llúpol elaborada segons la recepta original d’August Kuentzmann Damm el 1876. 100 % ingredients naturals, sense additius ni conservants.
Suau i equilibrada amb aroma de malta lleugerament torrada i en excel·lent equilibri amb l’amargor suau del llúpol.
La doble quantitat de malta li confereix més força, més sabor i més cos. 100 % ingredients naturals.
Cervesa d’aroma afruitada de plàtan. Té un sabor sec i lleuger amb un final amarg molt fresc i gens astringent.
Cervesa nº1 de Japó. Té un sabor sec com el sake, és refrescant i té un final curt i net.
Clara d’aroma afruitada. Té un gust de llimones madures i llimes àcides que li aporten un cos i frescor característiques.
Cervesa de baixa fermentació. És suau, refrescant i d’aroma intensa.
Cervesa fresca i refrescant. Ideal per acompanyar qualsevol tipus de tapa i aperitiu.
Cervesa IPA amb aromes de fruita tropical i caramel. En boca arriba ràpidament el gust de la resina que desprèn el llúpol neozelandès i que es compensa amb la galeta de la base maltosa.
Cervesa intensa i equilibrada. Es caracteritza per la seva aroma de malta torrada i escuma cremosa i compacta amb bombolla fina. Conté un marcat gust amargant final que fa que sigui agradable de beure en qualsevol moment.
Cervesa amb aromes que recorden a les avellanes i al caramel de cafè amb llet. Conté una barreja de quatre maltes i quatre llúpols que donen lloc a una red ale gallega amb ànima celta.
Cervesa amb suaus notes de xocolata, cafè, regalèssia, una subtil amargor, amb voluminosa espuma, intensitat en boca i una ànima rebel. L’ovella negra de la família.
Cervesa amb aromes de plàtan i cítrics. Té un gust particularment fresc, subtilment picant, degut a l’alt contingut en àcid carbònic, afruitat i amb un final suau i dolç.
Cervesa amb aromes de plàtan, cítrics, coriandre i clau. Té poca amargor. Final lleugerament dolç.
Cervesa amb aromes intenses de caramel torrat, tocs de xocolata i fruites vermelles. Final lleugerament dolç amb notes de panses i lleu sequedat del llúpol.
Cervesa amb un agradable gust de cafè acabat de fer. Té un color acaramel·lat i una aroma de fruites que s’uneix al seu sabor dolç, fresc i amb un toc amargant que convida a prendre-la en qualsevol circumstància.
Cervesa diferent. Elaborada a partir de dos tipus de cervesa: cervesa de malata d’ordi tradicional i cervesa de blat. Aromatitzada amb espècies i creada per Ferran Adrià.
Cervesa natural amb una subtil amargor, un sabor refinat i un distintiu caràcter lupulat. La refermentació en ampolla i la llarga maduració garanteix el seu caràcter pur, una delicada efervescència i un agradable sabor dolç a alcohol.
Autèntica cervesa belga. El seu color s’associa a un lleuger toc de flors rosades, és particularment agradable. La seva aroma es percep quan es gaudeix de la cervesa, accentua l’agradable sensació que revela l’olor amb un agradable toc caramel·litzat.
Cervesa amb aromes de cereals, fruita, gra cru i poma verda. Esbossa una mínima dolçor per desenvolupar, després, notes d’oxidació. Conté una baixa amargor i un gust lleugerament sec.
Cervesa amb aroma de ron amb espècies, malta cruixent i llúpol picant. Té un gust afruitat amb notes de taronja, llimona, llima, ron i malta.
Sidra amb aroma neta i equilibrada, amb notes afruitades i sensació d’acidesa. Té un gust dolç amb notes cítriques. Sidra sense gluten.
Cervesa complexa amb notes de llúpol Saaz floral i fresc. L’acompanyen notes de plàtan i poma vermella, a més a més de delicades aromes torrades i caramel·litzades de la malta.
Cervesa inspirada en els mètodes d’elaboració tradicionals del 1900 en els que no es filtraven les cerveses. Conserva gran part del llevat, cal donar-li la volta abans de beure-la per poder gaudir d’una cervesa molt fresca i com recent sortida del tanc, amb un aspecte lleugerament tèrbol, sent molt fàcil de beure.
Cervesa de barril Estrella Galícia de Bodega, servida en dos formats, copa o gerra.
Cervesa de barril 1906 Rserva Especial, servida en dos formats, copa o gerra.
Cervesa de barril Grolsch amb llimona, servida en dos formats, copa o gerra.